MYY
  1. Lataa tiedosto(t)
  2. Luo mainoksia
  3. Lisää tilitiedot
  4. Tienaa
Mihin kurssiin lataamasi tiedosto liittyy?
+ lisää toinen kurssi
Seuraava askel
Oletko kirjoittanut luennoista kasoittain muistiinpanoja tai muuta opiskelumateriaalia? Stuviassa voit myydä muistiinpanosi hetkessä. Lataa tiedostosi, aseta myyntihinta ja tienaa rahaa aina kun myyt tiedostojasi. Ajattele, vihdoinkin voit hyvästellä tylsän osa-aikatyösi!
Neljä syytä aloittaa myyminen jo tänään
Tienaa rahaa nykyisillä muistiinpanoillasi
Stuviassa muistiinpanosi ja yhteenvetosi ovat muutakin kuin vain keino läpäistä tenttejä. Hyödynnä oppimasi ja myymällä tietoasi. Näin tienaat rahaa jo tehdystä työstä. Stuviassa on jopa opiskelijoita, jotka edelleen tienaavat rahaa kauttamme vaikka ovat jo valmistuneet opinnoistaan vuosia sitten. Muunna opiskelumateriaalisi tulevaisuuden tulonlähteeksi – ilman lisätyötä.
Suosituimmat myyjät tienaavat tuhansia euroja
Kaikella on aikansa ja paikkansa. Suosituimmat myyjät tienaavat vuosittain tuhansia euroja. Monet käyttävät Stuviassa tienaamansa rahan matkusteluun, bilettämiseen tai jopa lukukausimaksuihin.
Tienaa jokaisesta latauksesta
Kun yhteenvetosi on myyty, saat viestiä meiltä kun raha on tallennettu profiilisi tilille. Koska tämä tapahtuu digitaalisesti, voit myydä yhtä dokumenttiasi satoja kertoja! Myynti nousee erityisesti tenttikausien aikaan, jolloin Stuviassa myydään tuhansia eri muistiinpanoja.
Promoamme yhteenvetojasi
Kun olet ladannut yhteenvetosi Stuviaan, markkinointikoneemme aktivoituu. Ilmoitamme potentiaaliselle asiakkaille parhaista yhteenvedoista ennen tenttejä. Stuvialla on yli 400 000 jäsentä, tehden siitä yksinkertaisesti parhaan paikan myydä yhteenvetojasi.
Muiden kokemuksia
On ilmiselvää, että me pidämme Stuviasta – mutta älä luota vain meidän sanaamme. Lue käyttäjiemme myyntikokemuksista ja kuinka he ovat onnistuneet tienaamaan Stuvian avulla.
Iris, Viestintä
Iris: ”Olen järjestänyt palkanmaksun niin, että saan Stuvialta rahani juuri ennen kesälomaa. Ja siisteintä on, että tämä hädin tuskin vie aikaani! Tienaan edelleenkin kaksi vuotta sitten tekemästäni kirjatiivistelmästä. Tiivistelmän kopioita on ladattu 350 kertaa, minkä avulla olen tienannut 700 euroa.
Angela, Oikeustieteet
Angela: ”Joskus tienaan jopa 1200 euroa kolmessa kuukaudessa, jolla on helppo rahoittaa viikonloppuloma Euroopassa. Stuviasta saamillani rahoilla olen päässyt jo mm. Valenciaan, Lontooseen, Wieniin ja Budapestiin."
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Alle on koottu usein kysyttyjä kysymyksiä, joita saamme Stuviassa myymiseen liittyen.
Kuinka paljon voin tienata?
Aina kun lataamasi tiedosto on myyty Stuviassa, tienaat rahaa. Hinta on täysin sinusta riippuvainen. Fiksut myyjät asettavat tuotteensa hinnan kysynnän ja laadun mukaan
Milloin saan tienaamani rahat?
Jokaisen myynnin jälkeen saat korvauksen Stuvia-profiliisi. Heti kun olet tienannut yli 10 euroa, voit siirtää rahan omalle pankkitilillesi. Tämän jälkeen rahat siirretään pankkitilillesi heti seuraavana maanantaipäivänä.
Mitä kuluja tähän kuuluu?
Stuviassa myyminen on täysin ilmaista. Jokaisesta myynnistä maksat pienen komission, joka vähennetään automaattisesti myyntituotosta.
Mitä voin myydä Stuviassa?
Stuviassa voit myydä opiskelumateriaalia, mihin sinulla on tekijänoikeudet. Esimerkiksi kirjatiivistelmiä, luentojen muistiinpanoja, opinto-oppaita, esseitä, opinnäytetyön jne.
×