MYY

Vinkkejä myyjille

Stuvian myyjänä myyt omaa tietoasi. Sinun todennäköisesti tarvitsee tehdä hieman promoamistyötä muiden mielenkiinnon herättämiseksi. Sinulla saattaa olla jo valmiiksi ideoita kuinka saat muut kiinnostumaan tiedostoistasi. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit lisätä myyntiäsi.
Jaa Facebookin opiskeluryhmissä
Paras vinkkimme on, että lisäät tietämystä Stuviasta Facebookissa eri ryhmissäsi. Ajoitus on myös tärkeää; paras aika postata yhteenvetojasi on viikkoa ennen tenttejä. Näillä vinkeillä raha alkaa todennäköisesti virtaamaan tilillesi hyvin, hyvin pian.

Alexandra: “Kirjoitan yhteenvetoja opiskelukaverini kanssa. Kursseihimme liittyy valtavasti pakollista lukumateriaalia, minkä vuoksi on lähes täysin mahdotonta opiskella ja tehdä kaikkia yhteenvetoja yksinään. Jaamme tekemiämme yhteenvetoja Facebook-ryhmissä ja näin olemme myyneet jopa 200 kopiota.”
Luo mainoksistasi mahdollisimman kattavia (Googlekin tykkää ♥)
Monet opiskelijat törmäävät Stuviaan Googlea käyttäessään. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että jaat mahdollisimman paljon tietoa tiedostoistasi, muistikorteistasi ja muista muistiinpanoistasi. Kirjan nimi, ISBN-numero, luennoitsijan nimi, opiskelumateriaalisi kuvauksen: kaiken tämän avulla näyt korkeammalla Googlen hakutuloksissa!

Fiksut myyjät osaavat asettaa itsensä ostajien asemaan ja keksivät hakutuloksissa ensimmäisenä näkyviä hakutermejä. Sisällyttämällä nämä termit kuvaukseen, varmistat tiedostojesi löydettävyyden ja paremman myynnin.
Pidä Stuvia mielessäsi tehdessäsi yhteenvetoja
Itsellesi tehdyt muistiinpanot ovat todennäköisesti huolimattomampia kuin muille tekemäsi. Varmista mahdollisimman hyvä myynti käyttämällä tarpeeksi aikaa yhteenvetojesi puhtaaksi kirjoittamiseen. Muista erityisesti kiinnittää huomiota kielioppiin, johdonmukaisuuteen sekä tekstin rakenteeseen.
Varmista mainoksesi todenmukaisuus
Ei haittaa, vaikka et jaksanut tiivistää kahdeksatta kappaletta tai juutuit Netflix-maratonien maailmaan - kunhan mainitset asiasta suoraan ostajille. Ostajat huomaavat heti, jos kuvauksesi ei vastaa sisältöä. Tämä johtaa automaattisesti huonoihin arvosteluihin, millä on luonnollisesti vaikutuksensa myyntiisi. Ole rehellinen, niin annat ostajille enemmän syitä ostaa juuri sinun tiedostosi.
Tee muistiinpanoistasi muistikortteja
Yhteenvedon läpiluku on helppoa, mutta tiedon omaksuminen on täysin oma lukunsa. Yhteenvetojen läpikäymiseen kannattaa luoda muistikortteja. Muistikortit ovat kysymys- ja vastauskortteja, joiden avulla voit kerrata kurssisi aiheita. Ole luova ja keksi kysymyksiä, joita saattaa tulla tenteissä vastaan. Muistikorttien saatavuus lisää tiedostosi houkuttelevuutta.
Niputa opiskelumateriaalisi yhteen
Kun yhteenvetosi on myyty, saat viestiä meiltä kun raha on tallennettu profiilisi tilille. Koska tämä tapahtuu digitaalisesti, voit myydä yhtä dokumenttiasi satoja kertoja! Myynti nousee erityisesti tenttikausien aikaan, jolloin Stuviassa myydään tuhansia eri muistiinpanoja.
Kokeile eri hintoja
Lataamasi tiedostot saattavat olla arvokkaampia kuin luulet. Useimmat myyjät ovat vaatimattomia hintapyyntöjen kanssa (noin kaksi euroa), mutta meidän tilastojen mukaan ostajat ovat usein valmiita maksamaan enemmän. Kokeilemalla eri hintoja, voit saada optimaalisen tuoton myynnin ja kysynnän suhteen. Hinnanmuutokset astuvat voimaan välittömästi.
×