MYY

Ilmoita väärinkäytöstä

Digitaalisen maailman väärinkäyttö on valitettavan yleistä. Stuviassa teemme kaikkemme estääksemme plagioinnin, sillä se on meidän arvojamme ja missiotamme vastaan. Tekstin tuottajilla tulee aina olla oikeus omaan tekstiinsä. Tämän vuoksi tarjoamme aina mahdollisuuden ilmoittaa mahdollisesti plagiointiepäilyksestä suoraan tiedoston alareunassa olevasta painikkeesta. Väärinkäytöksestä ilmoittaneella on mahdollisuus perustella epäilyään ja Stuvia tutkii asiaa. Jos Stuvia on samaa mieltä väärinkäytöstä, tiedoston Stuviaan lisännyt henkilö poistetaan välittömästi sivuiltamme.
Kunnioita muiden töitä
Stuvia on alusta, jossa tiedon jakaminen tulee olla avointa ja luottamuksellista, missä ihmiset voivat auttaa toisiaan.

Mitä jos epäilet väärinkäytöstä? Vasemmasta alakulmasta löydät linkin, jonka avulla voit lähettää meille viestiä ja ilmoittaa kyseisen tiedoston loukkaavan tekijänoikeuksia.

Huomioi, että väärinkäytös on todettavissa. Ei ole mitään järkeä laittaa viestiä meille, jos väärinkäytöstä ei ole epäiltävissä. Sinun tarvitseee lähettää meille sähköpostia, sen täytyy sisältää vähintään käyttöehdoissa (8. kohta) mainittu asia:


  • Tiedostosta olevasta tekstistä on löydettävissä kopio tai osia siitä (URL-linkki);
  • Lausuma, että oikeuksiasi on loukattu;
  • Yhteystiedot Stuvian yhteydenottoa varten (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite);
  • Lausuma, jota tukee konkreettiset todisteet väärinkäytön todistamiseksi, joka loukkaa tekijänoikeuksia ja
  • Kuvaus tuotteesta, jonka sisältöä on kopioitu ja tarkka kuvaus mahdollisesta väärinkäytöksestä ja siihen liiittyvästä tekstistä

Ilmoita väärinkäytöstä

Lyhyesti, älä tunnetuksi huijarina. Huijaus olisi suurta tuhlausta, sillä Stuvialla on paljon tarjottavaa. Kunnioita toisten töitä, opi, luo ja ansaitse omilla ansioillasi. Tämän vuoksihan me olemme Stuviassa!
×