MYY
Sisältö
Aloittaessamme toimintamme vuonna 2010, tavoitteenamme on ollut auttaa opiskelijoita läpäisemään tenttejään hyvin arvosanoin. Tässä kerromme lyhyesti itsestämme ja arvoistamme.

Tarinamme

Stuvia on markkinapaikka, jossa voit ostaa tai myydä kurssikokonaisuuksiin liittyvää opintomateriaalia. Stuvia perustettiin vuonna 2010, jolloin kummatkin omistajat olivat vielä itsekin opiskelijoita. Koko idea syntyi heidän omista tarpeistaan. He halusivat tietää, kuinka paljon he pystyisivät tienaamaan opiskelumateriaalillaan, joita he kirjoittivat opintojensa aikana - samalla auttaen muita opiskelijoita.

Opiskelijana tuotat lukemattomia määriä materiaalia ympäri lukuvuoden: yhteenvetoja, luentojen muistiinpanoja, kyselyitä, tutkimuksia, esseitä ja opinnäytetyösi. Useimmat opiskelijat eivät ole tietoisia, että he omistavat tekijänoikeudet kirjoittamaansa materiaaliin. Kirjoitat näitä kaikkia valmistautuaksesi tulevaan ammattiisi. Miksi et samalla tienaisi hieman rahaa?

Stuvia on luonut paikan, missä viisaus ja tieto ovat arvokkaita asioita. Opiskelijoiden viettäessä tunteja luoden muistiinpanoja ja yhteenvetoja, nyt sinulla on mahdollista tienata tiedoillasi. Lue lisää kuinka Stuvia voi auttaa sinua opinnoissasi tai kuinka voit tienata rahaa omilla muistiinpanoillasi.

Ryhdy myyjäksi Stuviassa
Miksi Stuviaan kannattaa liittyä?

Team


Martijn Scheen
Co-founder

Jaap van Nes
Co-founder

Hugo Kuijzer
Lead Developer

Pim Boterman
Operations Manager

Steven Deenstra
Developer

Serge Lichtveld
Developer

Alper Yerlibucak
Developer

Support team

Eva Luna de Vries - Niels Schattevoet - Danielle Vegt - Vivian Bierhuizen
×