MYY

PARHAAT YHTEENVEDOT

Vältä uusintatenttejä ja saa loistavia arvosanoja. Hanki kauttamme parhaimmat yhteenvedot kurssikokonaisuuksista.

tai

Haluatko tienata rahaa muistiinpanoillasi? Lataa nyt

Vältä tenttien uusimista

Vältä tenttien uusimista

Muiden tekemien materiaalien avulla olet varmasti valmis tuleviin tentteihin. Kauttamme on saatavilla yli 250 000 yhteenvetoa. Kanssaopiskelijasi tietävät mahdolliset sudenkuopat ja mitä tarvitset tentissä menestymiseen. Heidän avullaan voit valmistautua tuleviin tenttikoetuksiin ja välttää uusintoja.
Saa parempia arvosanoja

Saa parempia arvosanoja

Kiitos muiden opiskelijoiden kirjoittaman materiaalin, on tenttien läpäiseminen helppoa. Ei yleisiä kirjatiivistelmiä vaan sinun tarpeisiisi sopivaa sisältöä.
Missä tahansa, milloin tahansa.

Missä tahansa, milloin tahansa.

Ostamasi yhteenveto on heti saatavilla maksusi jälkeen. Opiskelet sitten keskellä yötä tai kampuksesi kirjastossa, Stuviassa ostamasi materiaali säilyy ikuisesti Stuvian profiilissasi. Pääset lukemaan ostamaasi materiaalia tietokoneeltasi, tabletiltasi tai puhelimeltasi.
Tienaa samalla kun opiskelet

Tienaa samalla kun opiskelet

Oletko kirjoittanut luennoista kasoittain muistiinpanoja tai yhteenvetoja? Myy kirjoittamaasi materiaalia muille opiskelijoille ja tienaa jopa satoja euroja. Vuonna 2016 opiskelijat tienasivat kauttamme yli 500 000 euroa.
Haluatko opiskella tehokkaammin?
Voit liittyä Stuviaan milloin vain. Ei ole väliä, oletko juuri aloittamassa uutta lukukautta vai odottavatko tentit nurkan takana, voit aloittaa fiksumman tavan opiskella jo tänään.

Suosittuja tenttikirjoja

Stuviasta löydät tuhansia yhteenvetoja suosituimmista tenttikirjoista, kuten:
Show more
×