MYY

Stuvia lyhyesti

Aina kun lataamasi tiedosto on myyty Stuviassa, tienaat rahaa. Hinta on täysin sinusta riippuvainen. Fiksut myyjät asettavat tuotteensa hinnan kysynnän ja laadun mukaan.
Vältä tenttien uusimista
Muiden tekemien materiaalien avulla olet varmasti valmis tuleviin tentteihin. Kauttamme on saatavilla yli 250 000 yhteenvetoa. Kanssaopiskelijasi tietävät mahdolliset sudenkuopat ja mitä tarvitset tentissä menestymiseen. Heidän avullaan voit valmistautua tuleviin tenttikoetuksiin ja välttää uusintoja.
Saa parempia arvosanoja
Kiitos muiden opiskelijoiden kirjoittaman materiaalin, on tenttien läpäiseminen helppoa. Ei yleisiä kirjatiivistelmiä vaan sinun tarpeisiisi sopivaa sisältöä.
Missä tahansa, milloin tahansa.
Ostamasi yhteenveto on heti saatavilla maksusi jälkeen. Opiskelet sitten keskellä yötä tai kampuksesi kirjastossa, Stuviassa ostamasi materiaali säilyy ikuisesti Stuvian profiilissasi. Pääset lukemaan ostamaasi materiaalia tietokoneeltasi, tabletiltasi tai puhelimeltasi.
Tienaa samalla kun opiskelet
Oletko kirjoittanut luennoista kasoittain muistiinpanoja tai yhteenvetoja? Myy kirjoittamaasi materiaalia muille opiskelijoille ja tienaa jopa satoja euroja. Vuonna 2016 opiskelijat tienasivat kauttamme yli 500 000 euroa.
X
Haluatko parantaa tuloksiasi?
×